Davinson Sanchez gerçeği ortaya çıktı! Kulübede oturmasının nedeni belli oldu

Davinson Sanchez için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda yedek kulübesine çekilen yıldız stoper Davinson Sanchez'in transfer nedeniyle kulübede oturduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Türkiye

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor.

25 MİLYON EUROYA İTALYA'YA GİDİYOR

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Tottenham'dan 9.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Davinson Sanchez'i Napoli'ye gönderiyor. İngiltere'den de talipleri olan Kolombiyalı yıldız stoper için kesenin ağzını açan İtalyan ekibi, 25 milyon euroluk teklif getirince, sarı-kırmızılılar, "Tamam" dedi.

KULÜBEYE ÇEKİLDİ

Teknik direktör Okan Buruk, sakatlanıp transferin suya düşmemesi için ilk on birin değişmezi Davinson'u kulübeye çekti.

NELSSON'A GÜN DOĞDU

Davinson Sanchez'in kulübeye çekilmesinin ardından ligin ilk haftalarında ayrılığın eşiğine gelen Nelsson'a gün doğdu. Nelsson, Davinson Sanchez gelir gelmez formayı Kolombiyalı futbolcuya kaptırmıştı.

GERÇEK TRANSFER GELİŞMESİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Davinson Sanchez'in son dönemde neden yedek kaldığına anlam verememişti. Ancak özellikle Avrupa macerasının sona ermesinin ardından lige ağırlığını koyan ve şampiyonluk yolunda en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkını altıya çıkaran Galatasaray'da Kolombiyalı'nın oyuncunun durumu sorgulanmaz hale geldi. Birçok futbol otoritesi değişikliği 'forma adaletine' bağlarken, gerçeğin transfer gelişmesi olduğu ortaya çıktı.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'da bu sezon 29 maçta süre bulan Sanchez, 3 gol attı ve 2 asist yaptı.