David Luiz Türkiye'ye

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Luiz'in Türkiye'ye transfer olacağını düşünüyorum” dedi. Tecrübeli stoperin adı Beşiktaş ve Adana Demirspor'la anılıyor.

AKŞAM

SPARTAK Moskova ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçından sonra konuşan Jorge Jesus "Eminim olmayarak söylüyorum ki aramıza dönmeyecek. David Luiz'in Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum. Ben ve taraftarlar onu çok seviyoruz. Sadece geçmişi değil yetenekleri yüzünden. Ancak artık Benfi ca'da yer bulabileceğini düşünmüyorum. Transfer gündemimizde bulunmuyor. Kendisine kariyerinde başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Son olarak Arsenal forması giyen 34 yaşındaki Brezilyalı stoper David Luiz, 1 Temmuz'dan beri boşta bulunuyor. Uzun süredir stoper arayan Beşiktaş'ın sambacıyla ilgilendiği ortaya çıktı. Ayrıca Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'un adı da uzun süredir tecrübeli futbolcuyla anılıyordu. Sambacıya en yüksek yıllık ücreti önerecek taraf, onu renklerine bağlayacak. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi sebebiyle tecrübeli bir stoper takviyesi planlıyor.