David Beckham'dan sürpriz imza! Meğer turistik gezi için gitmemiş!

Futbol tarihinin efsane isimlerinden David Beckham, 2022 yılında Katar'da düzenlenecek olan dünya kupasının yüzü oldu. Katarlıların teklifini kabul eden David Beckham'ın alacağı ücret ise ağızları açık bıraktı!

Futbol tarihinin en ikonik isimlerinden David Beckham, 2022 Dünya Kupası için Katar'dan inanılmaz bir teklif aldı. Gelecek yıl Katar'da düzenlenecek dünya kupasının yüzü olması için teklif alan David Beckham, astronomik teklifi kabul etti ve sözleşmeye imza attı.

DAVID BECKHAM'A 150 MİLYON STERLİN ÖDENECEK

Anlaşmaya göre 2022 Dünya Kupası'nın yüzü olacak David Beckham'ın, Katar'ın kültür ve turizm aktivitelerine katkı sağlaması amaçlanıyor. İngiliz futbolunun efsane isimleri arasında yer alan David Beckham, bu sözleşme ile birlikte Katar'dan 150 milyon sterlin değerinde ödeme alacak. 10 yıl sürecek anlaşma ile futbol elçiliği yapacak.

MEĞER TURİSTİK GEZİ DEĞİLMİŞ!

David Beckham yakın zamanda Katar'da turistik geziler yapmış ve stadyumları gezdiği haberleriyle futbol gündeminde yer edinmişti. Son gelen haberler ile bunun bir keyif gezisi olmadığı ortaya çıktı.