David Beckham, Radamel Falcao için her şeyi düşünmüş! Konağı bile hazır...

Galatasaray'ın göndermek istediği ''El-Tigre'', Beckham'ın kulübü Inter Miami ile görüşme halinde… Öyle ki İngiliz yıldız, Falcao ve ailesinin rahatı için bir konak bile hazırladı. Karşılama töreni de düzenlenecek.

AKŞAM

Galatasaray'daki performansı ve yüksek maaşı nedeniyle gönderilmek istenen Radamel Falcao'nun yeni adresi Amerika Birleşik Devletleri olacak gibi... "leakedtech.com" adlı internet sitesi İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin Kolombiyalı yıldız için hazırlıklara başladığını yazdı. Haberde; Galatasaray'ın ekonomik nedenlerden dolayı Falcao'yu satış listesine koyduğuna vurgu yapıldı. El-Tigre'nin Sarı-Kırmızılı takım

Galatasaray tazminatı ödeyip harekete geçecek

BECKHAM İLGİSİNİ AÇIKLADI

David Beckham'ın Falcao'yu istediğine vurgu yapılan haberde; "Kolombiyalı'yı almak için birçok takım ilgileniyor. Bunların en başında da Inter Miami geliyor. Takımın en büyük hissedarı olan David Beckham, Falcao'ya olan ilgisini açıkladı ve hatta Miami'de nasıl karşılanacağı bile belirlendi. Beckham, Falcao ve ailesinin rahatlığı için özel bir konak bile hazırladı" ifadeleri kullanıldı. Bilindiği gibi geçtiğimiz yaz, Inter Miami taraftarlar 9 numaralı Falcao formaları hazırlatmış ve o formaları giyerek kulübün önünde "Falcao" tezahüratlarında bulunmuşlardı.

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Gigi Becali, Morutan'da 3'e razı oldu

ELİNİ ÇABUK TUTAN ALIR

Brezilya basınından "mercadodabola.net.br" de Galatasaray'ın Falcao'yu serbest bıraktığını ve transferinden bonservis bedeli istemeyeceğini yazdı. Kolombiyalı yıldızın çok büyük bir golcü olduğuna vurgu yapılan haberde; Internacional, Sao Paulo ve Palmeiras'ın oyuncunun maaşında indirime gitmesi halinde transferi gerçekleştirebileceğine değinildi. Brezilya ekipleri için Falcao'nun büyük bir fırsat transferi olduğu belirtilen haberde; "Elini çabuk tutan Falcao'yu alır." denildi.

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Okay Yokuşlu satış listesinde