Damien Comolli: Fenerbahçe'nin ruhu oturdu

Damien Comolli: Herkesle birebir konuşuyorum. İşlerine odaklanmışlar. Harika bir atmosfer var, takım ruhu oluşmuş durumda. Onlar da durumun farkında.

AKŞAM

SARI-Lacivertli takımda taşlar yerine oturuyor. Ligin 9’uncu haftasında D.G Sivasspor ile karşılaşacak F.Bahçe, kahvaltıda bir araya geldi. Sportif Direktör Damien Comolli de takım kimyasının oluştuğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu: Sadece Reyes ve Isla gelemedi. Onlar da ülkeleri için mücadele ediyorlar. Karşı karşıya maç yaptılar. Milli maçlarda şükür ki sakatlanan olmadı. Ferdi, Barış sadece 30’ar dakika oynayabildiler. Oynayanlar ve oynamayanlar arasında dengeyi de bulmak zor.

COŞKU SAHAYA TAŞINMALI

Oyuncularımızla her gün birebir konuşma gerçekleştiriyorum. Gerçekten hepsi işlerine çok iyi odaklanmış. Harika bir atmosfer ve takım ruhu oluşmuş durumda. Başarı için gelecek hava da yakalanmış durumda. Oyuncularımız da zaten içinde bulunduğumuz durumun farkında. Bir an evvel bulunduğumuz bu kötü durumdan çıkmak için ve daha iyi bir pozisyona gelmek için de ne yapmaları gerektiğinin bilincindeler.