D'ambrosio derbisi

Inter'le sözleşmesi biten İtalyan savunmacı takımdan ayrılacak. Çizme basını, 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiğini yazdı...

Sezonun bitimiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, savunma hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda liste belirleyen Siyah-Beyazlılar, Inter'le sözleşmesini yenilemeyen Danilo D'Ambrosio için harekete geçecek. D'Ambrosio'nun Inter ile sözleşmesini yenilemeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan basınındaki haberlere göre; Beşiktaş'ın bu transferdeki rakibi ise Fenerbahçe. Kara Kartal, transferde oldukça ısrarcı. Fenerbahçe ise Dzeko'nun ardından Inter'den ayrılan bir başka ismi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınındaki haberlerde şu ifadeler kullanıldı: "Beşiktaş ve Fenerbahçe, Inter'le sözleşmesi biten ve yenilenmesi pek mümkün olmayan Danilo D'Ambrosio ile ilgileniyor. Inter, takımın yaş ortalamasını düşürmek istiyor."

SAİSS AYRILMAYA YAKIN

Öte yandan Beşiktaş'ta Faslı savunmacı Romain Saiss, takımdan ayrılabilir. Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde "Saiss'e kendisiyle devam etmek istediğimizi söyledim. Kendisi de uygun koşullar olması halinde yolumu açar mısınız dedi" ifadelerini kullanmıştı. Fransa ekiplerinden Marsilya'nın 33 yaşındaki savunmacı için 2.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edildi.