Daima Beşiktaş'a aitiz

Kartal'ın efsane kalecilerinden Kolombiyalı Oscar Cordoba'nın kızı Vanessa: “Biz her zaman kendimizi Beşiktaş'a ait hissettik. Bu takımın parçasıyız.”

AKŞAM SPOR

Bir dönem Beşiktaş'ta kalecilik yapan babası Oscar Cordoba gibi Siyah-Beyazlıların kadın takımının fi lesini koruyan Kolombiyalı Vanessa Cordoba, AA'ya açıklamalarda bulundu. Ailece daima kendilerini Beşiktaşlı olarak hissettiklerini söyleyen Vanessa, özetle şunları kaydetti: "Biz her zaman kendimizi Beşiktaş'a ait hissettik. Türkiye'den birçok taraftar beni takip etmeye başladı. İlk gördüğümde şaşırdım. Sonrasında bana 'Beşiktaş'a gel' yazanlar oldu. Şimdi ise buradayım... Kulüp benimle ilk teması iki yıl önce kurdu. O dönem Atletico Nacional ile anlaşmıştım.

LAHMACUNU ÖZLEDİM

Beşiktaş iletişime geçince 'Bu gerçek mi?' diye düşündüm. Babam bana, 'Beşiktaş'ın teklifi ni kabul et Vanessa. İstanbul, güzel bir şehir' dedi ve geldim. Burada son bulunduğumda 13 yaşında bir kız çocuğuydum. Şu anda 29 yaşında ve futbolcuyum. Türkiye'nin kültürünü, sesini, stattaki kaosu ve tüm bu heyecanı özledim. En çok da erik ve lahmacunu özledim."