Cyle Larin'in menajerinden Beşiktaş'a yeni sözleşme için zam şartı

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun önemli isimlerinden olan Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncusuyla ilgili açıklamalar yaptı. Cyle Larin'in menajeri Beşiktaş'tan zam beklediklerini dile getirdi.

Beşiktaş'ın 2 kupalı sezonunun başrol isimlerinden Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, A Spor'a açıklamalar yaptı. Cyle Larin'in yeni sözleşme şartlarına da değinen menajer Mavromaras şu ifadeleri kullandı:

"LARIN'İ TATMİN ETMEK BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN ELİNDE"

"Larin'in ihtiyaçlarını karşılamak ve onu tatmin etmek Beşiktaş yönetiminin elinde. Larin, Beşiktaş için önemli bir oyuncu olduğunu geçtiğimiz maçlarda gösterdi. Özellikle Ghezzal ile sonradan oyuna girdikleri Antalyaspor maçında.

Larin, geçen sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın iki kupayı kazanmasında ve ekonomik olarak kazanç elde ettiği Şampiyonlar Ligi'nde yer almasında önemli rol oynadı. Beşiktaş'ın kazanacağı kupalarda önemli rol oynamaya devam edecektir.

LARIN YENİ SÖZLEŞME İÇİN ZAM BEKLİYOR

Larin Beşiktaş'ı seviyor, aynı zamanda ilk 11'de oynayan diğer arkadaşlarına benzer finansal şartları bekliyor. Diğerleriyle benzer bir durum olursa sözleşme konusunda sorun olacağını düşünmüyorum."