Cyle Larin'i unutturacak golcü kanat Beşiktaş'a! 'Yüzde 33 fazlasını veriyoruz'

Beşiktaş'ta sezon sonu yolların ayrılacağı Cyle Larin'in yeri çabuk dolacak. Siyah beyazlılar, Cyle Larin'in yerine Macaristan'da Ferencvarosi forması giyen Chol Nguen'i transfer etmek üzere.

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılacak olan Cyle Larin'in yerine gelecek isim belli oldu. Siyah beyazlı ekip, Macaristan'da Ferencvarosi forması giyen Chol Nguen'i transfer etmeye çok yakın.

CYLE LARİN YERİNE GELİYOR

Macaristan temsilcisi Ferencvarosi'yle ay sonunda yollarını ayıracak olan Kenya asıllı Norveçli sol kanat oyuncusuna 750 bin Euro'luk teklifte bulunan yönetim, ilk teklifte oyuncudan olumsuz yanıt aldı. 28 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal'dan 1.2 milyon Euro maaş artı 3 yıllık kontrat talebinde bulunduğu ifade edildi.

1.3 MİLYON POUND KAZANIYOR

Oyuncunun boservissiz transfer olma durumunun bulunması sebebiyle kesenin ağzını açmaya olumlu bakan Beşiktaş'ın, 750 bin Euro'luk teklifte iyileştirme yapıp Norveçli hücumcunun kapısını yeni haftada çalacağı ifade edildi. Deneyimli oyuncu, bu sezon kulübünde 43 maça çıkıp 12 gol ve 10 asistle oynamayı başardı. Macaristan ekibinden önce Stromsgodset, Baerum ve Mjondalen gibi Norveç kulüplerinde oynayan tecrübeli futbolcu, Ferencvarosi'd en yıllık 1.3 milyon Pound kazanıyor.

Tokmac Chol Nguen, Macaristan kulübü Ferencvarosi'de bu dönem 43 maça 22 gole katkı yaptı.

(Fanatik)