Cyle Larin'den transfer açıklaması: ''Bu sezon...''

Beşiktaş'ın yeni sözleşme için görüştüğü Cyle Larin geleceği ile ilgili, “Sadece bu sezona odaklandım. Umarım bir şampiyonluk daha kazanırız'' diye konuştu.

AKŞAM

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kanadalı golcü Cyle Larin, Siyah-Beyazlı ekipteki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

The Guardian'a konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Sadece bu sezona odaklandım. Umarım bir şampiyonluk daha kazanırız." ifadelerini kullandı.

Buz hokeyini bırakma ve futbolu tercih etmesi hakkında da açıklamalar yapan Larin, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Drogba'yı idol olarak gördüğünü belirterek, "Hokey pahalıydı ve benim o kadar param yoktu. Futbol her zaman gerçekten iyi olduğumu bildiğim tek şeydi. Drogba idolümdü. MLS'de ona karşı oynadım ve hep Chelsea'yi izledim. Chelsea benim favori takımımdı." diye konuştu.

Beşiktaş'ta eski aşk yeniden alevlendi! Konoplyanka...

FARK 500 BİN EURO

Beşiktaş, Larin ile görüşmelere devam ediyor. Yönetim, 26 yaşındaki golcüye 1 milyon 750 bin euro yıllık ücret önerdi. Larin ise 2 milyon 250 bin euro civarında bir rakam istiyor. Yönetim, bu ödemeye sıcak bakmıyor. G.Saray'ın da Larin ile yakından ilgilendiği biliniyor.

3 büyükleri transferde karşı karşıya getiren golcü!