Cyle Larin: Hak ettiğimizi göstereceğiz

Cyle Larin, derbide şampiyonluk adayına yakışır bir mücadele vereceklerini söyledi: “Galatasaray maçında özgüveni yüksek ve birlikte savaşan bir takım göreceksiniz. Şampiyonluğu neden hak ettiğimizi herkese göstermek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk.”

AKŞAM

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Larin, idman öncesinde soruları yanıtladı. Hafta sonundaki G.Saray maçını değerlendiren Larin, "Hatay maçındaki başlangıç iyiydi ve her maçta bunu tekrar etmek istiyoruz. Galatasaray maçında da bunu göreceksiniz. Özgüveni yüksek, beraber savaşan bir takım göreceksiniz sahada. Tabii ki çok fazla gol atmak iyi hissettiriyor. Birlikte savaşarak şampiyon olmak istiyoruz. Bunu herkese göstermek istiyoruz." dedi.

"KLOPP VE MOURINHO'DAN İYİ OLUR"

Kanadalı futbolcu, "Şampiyonluğa giden yolun ne olduğunu, nasıl kazanılacağını iyi biliyoruz. Belçika'da daha çok forma giydiğim için bu durum ritmimi yakalamamı sağladı ve buraya hazır geldim. Sergen Yalçın bana özgüven verdi. Saha içinde bana özgürlük verdi. Sergen Yalçın'ın kendi tarzı var. Umarım Jose Mourinho ve Klopp'tan daha iyi olur. Aboubakar oynadığında beni pozitif etkiliyor. Krallıktan çok şampiyonluk önemli." diye konuştu.

"ATIBA BABA GİBİ DAVRANIYOR"

Atiba Hutchinson'ın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Larin, "Atiba tabii ki benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Buraya gelmemde yardımcı oldu. Doğru kararı verdiğimi de düşünüyorum. Şampiyon olmayı istiyoruz ve saha dışında da bana baba gibi davranıyor. Hayatımın her alanında etkisi var. Taraftarın olması tabii ki farklı olurdu. Taraftarın olduğu maçlarda performansımız olumlu anlamda etkileniyor." şeklinde konuştu.

"İDOLÜM DROGBA"

Kendisine G.Saray'ın eski yıldızı Didier Drogba'yı idol aldığını söyleyen Larin, "Benim futboldaki örnek aldığım isim Drogba. Çocukken nasıl oynadığını hep izlerdim." diye konuştu.

"ZAMANI GELMEDİ"

Adının transfer gündeminde olmasıyla ilgili Larin, "Performansımdan sonra ilgi olması normal. Zamanı gelince transfer gelişmeleri olacaktır ama şu an şampiyonluğa odaklandık." diye konuştu.

DERBİ MESAİSİ

Öte yandan Beşiktaş, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi için çalışmalarını sürdürdü. Oyuncuların hırslı olduğu gözlendi.

SERGEN YALÇIN "EFFECT"

Sergen Yalçın döneminde Ersin, 20 yaşında kaleye geçti. Larin en çok golü Beşiktaş'ta attı. Ghezzal, en çok asisti Beşiktaş'ta yaptı. N'Koudou ilk kez 4 maç arkaya arkaya gol attı. Atiba asist rekoru kırdı.