Cyle Larin 3 Büyükleri birbirine düşürecek! Tarihi transfer çalımı

Beşiktaş'taki geleceği yılan hikayesine dönen Cyle Larin, kulübü Beşiktaş ile ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yi birbirine düşürecek. Cyle Larin'in menajerinin Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş'ta Cyle Larin'le anlaşma olmadı... Kanadalı oyuncu Başkan Ahmet Nur Çebi'ye kalmak istediğini söylese de menajeri işleri yokuşa sürmeye devam ediyor.

Başkan Çebi ile son kez bir araya gelen Larin'in Yunan menajeri son görüşmeden bir adım geri atmadı. Başkan Çebi de inadından vazgeçmedi.

Larin'in menajeri 1.6 milyon euro'ya oynayan oyuncusu için 2.2 milyon Euro'da ısrar etti. Çebi o dönemde Larin'e zaten çok para verildiğini, 1.6 milyon Euro'nun çok iyi bir rakam olduğunu söyledi. Eğer kabul ederlerse 1.6 milyon euro'dan 3-4 hatta 5 yıllık sözleşme yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Larin'in menajeri ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncusuna İngiltere dahil pek çok ligden 2 milyon Euro'nun çok çok üzerinde yıllık maaş teklifleri olduğunu iddia etti. Ocak ayından itibaren istedikleri takıma imza atabileceklerini söyledi.

Çebi ise serbest olduklarını ancak kendilerinden giden her oyuncunun geri dönmek için mesaj gönderdiğini hatırlattı.

Larin'in Yunan menajerine, "Fenerbahçe ile Galatasaray ne kadar verdi? Kafanı karıştıran onlar mı?" diye sordu. Kısa süre önce İstanbul'a gelen Larin'in menajerinin hem Fenerbahçe hem de Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü iddia edilmişti.