Çukura da düşsek birlikte çıkarız

Van Bronckhorst: “Taraftar yuhalaması fazla geldi, baskı var ama amacımız onları mutlu etmek. Çukura da girsek, birlik olunca aşarız. Semih'le konuştuk, endişeye gerek yok. Şampiyon olmak istiyoruz!..”

AKŞAM SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, beIN Sports'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı: "Geçen sene herkes için özellikle taraftarlar için zor geçmiş. Ziraat Türkiye Kupası var ama Süper Lig'de iyi sonuçlar yok. Mental anlamda da geçen senenin iyi geçmediğini gördüm. Bunun üzerine değişiklikler yaptık. G.Saray maçında sürecin hızlandığını hissettik. Zorlu maçlar olacak, taraftarların desteği çok önemli. Frankfurt maçındaki gibi zor anlar yaşayabilirsiniz. İyi oynadık ama sonuç almadık.

SEMİH'İ SATMAK İSTEMİYORUM!

Karşılaşmadan sonraki bütün sözlerim masaya yatırıldı. Bazı oyunculara verdiğim görevler konuşuldu. Taraftarların yuhalaması fazla geldi. Eleştiriler gayet normal ancak sonuna kadar gitmek istiyoruz. Üzerimizde büyük baskı var, taraftarları mutlu etmek ve onlarla keyifli anlar yaşamak istiyoruz. Çukurlara da girsek birlik olunca bariyerleri aşarız. Maç kazanmaya devam etmek istiyoruz. Semih ile iyi bir ilişkim var. Benim için yükselen bir yıldız ve çok yetenekli oyuncu. Ona teklifler gelebilir ama kesinlikle satmak istemem. Ama bunu kulüp belirler.

MUSTAFA'YI ŞİMDİ OYNATMAZDIM

Biz şampiyon olmak istiyoruz! Her oyuncuyu iyi seviyeye getirmek istiyorum. Semih Kılıçsoy çok daha iyi bir oyuncu haline gelecek. Gençler sadece performans sergilerken değil, kariyerleri boyunca iyi olmalılar. Onu geliştirmeye çalışıyorum. Bununla ilgili detayları Semih biliyor. Oyuncularımla konuşmaları açık açık anlatmam. Ona farklı şeyler söylediğimi sanmıyorum. Ajax maçı şimdi olsa Mustafa'yı 11 oynatmazdım. Ama tecrübelenmesi lazım, altı üstü bir maç. Kurduğum ilk 11'i ilk eleştiren benim. Bazen düşündükleriniz olmaz."