Cristiano Ronaldo'ya ağır sözler! Manchester United efsanesi acımadı

Cristiano Ronaldo'ya ağır eleştiri! Manchester United'da Portekizli yıldız ile birçok başarıya imza atmış Wayne Rooney hem Kırmızı-Şeytanlar hem de Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. 37 yaşındaki yıldızı eleştiren Wayne Rooney, dünya yıldızı için, ''Kesinlikle 20'li yaşlarındaki gibi bir oyuncu değil.'' ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr

Cristiano Ronaldo eleştirilerin odağında! Tecrübeli isim her ne kadar bu sezon istatistikleri ile bireysel olarak rekorlar elde etse de, takımı Manchester United'ın kötü gidişi onu da eleştirilerin odağına koydu. 37 yaşındaki Portekizli yıldıza son eleştiri eski takım arkadaşı Wayne Rooney'den geldi.

CRISTIANO RONALDO'LU MANCHESTER UNITED BEĞENİLMİYOR

İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'nin teknik direktörü Wayne Rooney, efsanesi olduğu Manchester United hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aksam.com.tr'nin Sky Sports'tan aktardığı habere göre, Wayne Rooney, efsanesi olduğu Manchester United'ın performansı hakkında, "Onları birkaç kez canlı izledim ve bireysel bir takıma benziyorlar. Bir hata yaptıklarında bir takım olarak toparlanmaları her zaman onlar için çok zor görünüyor. Yeterince iyi olmadıklarını söyleyebilirim. Kulüp olarak zor bir dönemden geçiyorlar ve bence herkes onlardan teknik direktör belirsizliğini bir an önce halletmelerini istiyor." dedi.

CRISTIANO RONALDO'YA SERT ELEŞTİRİ

Manchester United'da bu sezon eleştirilerin hedefinde yer alan Cristiano Ronaldo hakkında ise Wayne Rooney, "Şampiyonlar Ligi'nde sezonun başlarında önemli goller attı ve Tottenham'a karşı hat-trick yaptı ama bence kulübün geleceğine bakıyorsanız, daha genç ve aç oyuncularla gitmelisiniz. Kesinlikle 20'li yaşlarındaki gibi bir oyuncu değil. O bir gol tehdidi ama bence takımın daha fazlasına ihtiyacı var." dedi.