Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını duyurdular! Portekizliden açıklama: Kral pazar günü...

Cristiano Ronaldo'nun yeni sezondaki takımı belirsizliğini korurken müthiş bir öneri gündeme getirildi. Chelsea'nin eski futbolcularından Scott Minto, Cristiano Ronaldo'nun Maviler için kusursuz bir seçenek olduğunu ve Portekizli yıldızın mutlaka transfer edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar…

aksam.com.tr

Manchester United'dan ayrılma kararı alan Cristiano Ronaldo için neredeyse her gün bir takım ismi gündeme getiriliyor. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Cristiano Ronaldo için İngiliz basınında müthiş bir transfer önerisi ortaya atıldı.

CRİSTİANO RONALDO İÇİN FLAŞ TRANFER ÖNERİSİ

Cristiano Ronaldo'nun yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, süper yıldız için bir transfer önerisi daha gündeme getirildi. Chelsea'nin eski sol beki Scott Minto, Mavilere çağrıda bulunup Ronaldo'nun transfer edilmesi gerektiğini belirtti.

"FORVET SORUNUNU ÇÖZER, MUTLAKA TRANSFER EDİN"

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre Scott, Minto, Cristiano Ronaldo'nun Chelsea'nin forvet sorununu çözeceğine inanıyor. İngiliz ekibinin yönetimine seslenen Minto, Cristiano Ronaldo'nun transferinin mutlaka gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Mbwana Samatta'da kimsenin beklemediği oldu! Fenerbahçeliler güne bu haberle uyandı

"ZAYIF KADROSU OLAN MANU'DA BİLE 18 GOL ATTI"

Ronaldo'nun transferiyle Chelsea'nin Liverpool ve Manchester City gibi takımlarla yarışabilecek düzeye geleceğini söyleyen emektar futbolcu, "Ronaldo geçen sezon çok zayıf bir kadrosu olan Manchester United'da bile 18 gol attı" ifadelerini kullanarak Portekizli yıldızın Mavilere çok şey katacağını dile getirdi.

CRİSTİANO RONALDO'DAN İDMAN PAYLAŞIMI

Öte yandan tüm bu transfer dedikoduları devam ederken Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya hesabından idman paylaşımı yaptı. Portekizli yıldızın moralli halleri dikkat çekti.

RONALDO'DAN O PAYLAŞIMA YORUM: KRAL PAZAR GÜNÜ OYNUYOR

Bu arada Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid maçı kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili bir Instagram gönderisine "Kral pazar günü oynuyor" yorumunu bıraktı. Manchester United bu akşam TSİ 18:00'de Rayo Vallecano ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

aksam.com.tr