Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini ilk ağızdan duyurdular! Şaşırtan karar

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki geleceğini takım arkadaşı açıkladı. Portekizli yıldızla ilgili milyonların beklediği haberi Bruno Fernandes verdi. İşte Cristiano Ronaldo'nun yeni sezondaki takımı...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğini Bruno Fernandes açıkladı. Bu sezon Manchester United ile başarısız bir sezon geçiren Portekizli süper yıldıza dünya devlerinden teklifler geldiği belirtilmişti.

CRISTIANO RONALDO'DAN FLAŞ KARAR

Aksam.com.tr'nin Record'tan aktardığı habere göre; Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'ta kalacağını belirtti. Fernandes, Portekiz gazetesine verdiği demeçte 37 yaşındaki dünya yıldızı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Birkaç hafta önce onunla konuştum. İkimiz de tatildeyiz, kimse tatilde arkadaşlarını rahatsız etmiyor. 4 Temmuz'da orada[Manchester United'da]antrenman yapmak için onunla buluşmayı umuyorum, bundan daha fazlasını beklemiyorum. Bundan başka bir şey yok, ama her biri kendi geleceğini düşünüyor. Kulübün Cristiano değerinde bir oyuncuyu kaybetmeye istekli olduğuna inanmıyorum.

CRISTIANO RONALDO'NUN PEŞİNİ BIRAKMIYORLAR

Aksam.com.tr'nin The Sun'dan aktardığı bir diğer haberde ise, Cristiano Ronaldo için Spor Lizbon ve Chelsea'nin temas halinde olduğu belirtildi.

Haberin devamında, Portekizli süper starın menajeri Jorge Mendes'in iki kulüple görüşmelerini sürdürdüğü ve Cristiano Ronaldo'nun da ayrılmayı istemesi durumunda Manchester United'ın gidişine izin vereceği ifade edildi.