Cristiano Ronaldo'nun tahtı yıkıldı! Çılgın rakama dünyayı sallayan transfer

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki akıbeti belirsizliğini koruyor. 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen ayrılacağı konuşulan Portekizli yıldızı üzecek bir transfer haberi daha geldi. İmzaların atılması halinde Cristiano Ronaldo takımdaki yerini iyice kaybedebilir.

aksam.com.tr

Cristiano Ronaldo 12 yıl sonra geri döndüğü Manchester United ile kâbus gibi bir sezon yaşadı. Kariyerinde uzun yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olan Portekizli yıldızla ilgili transfer dedikoduları da artmaya başladı. Cristiano Ronaldo'nun adı son olarak PSG ile anılmıştı.

"CRİSTİANO RONALDO İÇİN EN DOĞRU ADRES..."

Eski İngiliz futbolcu Paul Merson, Cristiano Ronaldo için en doğru adresin PSG olduğunu söylemiş ve orada Şampiyonlar Ligi'ne kazanabileceklerini dile getirmişti. Merson ayrıca "Belki tüm zamanların en iyilerinden ikisi olan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi aynı takımda görebiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

Ve Uğurcan Çakır imzayı atıyor! Böyle rakam yok: Bildiğiniz tüm transferleri unutun

İNGİLİZ BASINI: PSG'YE GİTME DURUMU YOK

Öte yandan aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre Cristiano Ronaldo'nun PSG'ye gitme gibi bir durumu yok. Yeni sezonda takımı çalıştıracak olan Erik ten Hag'ın ilerleyen yaşı sebebiyle Ronaldo'dan en iyi verimi almak adına oyuncuyla ilgili özel planlar yaptığı ve Portekizli yıldızı zaman zaman hamle oyuncusu olarak kullanacağı belirtildi.

Yok artık! Damien Comolli'nin illallah ettiren transferi Fenerbahçe'ye dönüyor...

CHRİSTOPHER NKUNKU RONALDO'NUN TAHTINI YIKABİLİR

Tüm bu haberlerin üzerine Manchester United'ın Christopher Nkunku'yu transfer etme hamleleri Cristiano Ronaldo'yu takımdaki yerinden edecek gibi duruyor. Ekrem Konur'un geçtiği habere göre Manchester United, Nkunku için 60 milyon sterlini hazırladı.