Cristiano Ronaldo'nun kaderi bu akşam İstanbul'da belli oluyor!

Son dakika haberleri… Serie A devi Juventus'tan ayrılmak isteyen Cristiano'nun kaderi bu akşam İstanbul'da belli olacak. Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak Şampiyonlar Ligi grup kura çekimine gelecek olan Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin transferi ayaküstü masaya yatıracağı iddia edildi. İşte detaylar…

Juventus'ta Cristiano Ronaldo dönemi sona eriyor. İtalyan devinden ayrılmak isteyen Portekizli yıldızın yeni durağının neresi olacağı merak edilirken Manchester City ve PSG transferde ön plana çıkan takımlar olmuştu.

CITY'DEN 30 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Cristiano Ronaldo'yu yeniden Premier Lig'e getirmek isteyen Manchester City'nin oyuncuya iki yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürüldü. Söz konusu teklife 'evet' demesi halinde Cristiano Ronaldo sezon başında 15 milyon euro kazanacak.

MBAPPE'NİN YERİNE

Cristiano Ronaldo'nun isminin anıldığı bir diğer takım ise Paris Saint Germain. Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transferi konusunda yeşil ışık yalan Fransız devinin, Portekizli futbolcu için girişimlerde bulunması bekleniyor.

KADERİ İSTANBUL'DA BELLİ OLABİLİR

Uluslararası basında yer alan iddialara göre UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi için İstanbul'a gelecek olan Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Cristiano Ronaldo transferini Türkiye'de masaya yatıracak.