Cristiano Ronaldo tüm dünyayı ters köşe yaptı! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Cristiano Ronaldo'nun yeni adresiyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avrupa'nın birçok dev kulübü tarafından reddedilen Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Haberde transferin bitmek üzere olduğu belirtildi.

Sabah

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki akıbeti merak konusuydu. Portekizli yıldızın Kırmızı Şeytanlardan ayrılmak istediği belirtilirken, oyuncunun birçok takım tarafından reddedildiği iddia edilmişti.

CRİSTİANO RONALDO HER TAKIMDAN RET YEDİ

ManU'dan ayrılma düşüncesi olan Cristiano Ronaldo hocası Erik ten Hag'la da sürtüşme yaşayınca kesin olarak veda kararı aldı. Oyuncunun menajeri Jorge Mendes, son olarak Inter ve Milan ile görüşmüş ancak iki kulüp de Ronaldo'yu reddetmişti.

YENİ ADRESİ ŞAŞIRTTI

Daha önce Bayern Münih, Chelsea, PSG, Barcelona, Real Madrid gibi takımlarla adı anılan Cristiano Ronaldo'nun yeni takımıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Portekizli yıldızın transferinde sona gelindi.

ROTASI ABD

Sabah'ın haberine göre Cristiano Ronaldo, MLS ekibi Inter Miami'ye transfer olmak üzere. David Beckham'ın sahibi olduğu ABD temsilcisinin Cristiano Ronaldo transferini noktalamasının an meselesi olduğu aktarıldı.

CRİSTİANO RONALDO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Manchester United formasıyla 2 lig maçında toplam 127 dakika süre alan Cristiano Ronaldo, skor katkısı veremedi. Sözleşmesinin son yılına giren Ronaldo'nun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.