Cristiano Ronaldo transferinde sürpriz gelişme! Menajeri dünya deviyle görüşüyor

Cristiano Ronaldo'dan Şampiyonlar Ligi için tarihi adım! Manchester United'ın Kupa 1 vizesi alamamasının ardından arayışlara başlayan Cristiano Ronaldo, Bayern Münih'le temas halinde. İşte gündeme bomba gibi düşen transferin detayları...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Cristiano Ronaldo'dan sürpriz bir hamle geldi. Bu sezon, uzun bir aradan sonra Premier Lig'e geri dönen Portekizli dünya starı takımı ile istediği başarıları kazanamadı. İlerleyen yaşına rağmen yeni başarılar elde etmek isteyen Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı Almanya olabilir.

CRISTIANO RONALDO, BAYERN MUNIH FLÖRTÜ BAŞLADI

Aksam.com.tr'nin Alman basınından aktardığı haberine göre; Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes Bayern Münih ile görüşmek üzere Almanya'ya gitti. Bavyera eyaletinde bulunan ünlü Portekizli menajerin bu ziyaretinin ana sebebinin Bayern Münih ile Cristiano Ronaldo transferi hakkında konuşmak olduğu ifade edildi.

BAYERN MUNIH İSTEKSİZ DAVRANIYOR

Aksam.com.tr'nin Alman basınından aktardığı haberin devamında, Bayern Münih'in Cristiano Ronaldo'nun 38 yaşına girecek olmasından dolayı bu transfere mesafeli durduğu belirtildi.

Liverpool'dan Sadio Mane ile de dirsek teması halinde olan Alman temsilcisinin ana hedefinin Senagelli yıldızı kadroya katmak olduğu iddia edildi.