Cristiano Ronaldo ipleri kopardı: ''Bırakın beni gideyim!''

Kırmızı-Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo krizi baş gösterdi. Takımın hedefsiz kalması nedeniyle mutsuz olan 37 yaşındaki süper star, ManU yönetimine, “Uygun teklif gelirse kabul edin. Bırakın beni gideyim” dedi.

AKŞAM

Geçen sezonun başında Manchester City'ye gitmek üzereyken Manchester United'ın devreye girmesiyle eski kulübüne geri dönen Cristiano Ronaldo, başarısız geçen sezonun ardından takımdan ayrılma kararı aldı.

Yeni teknik direktörü Erik Ten Hag'ın takımda kalmasını istemesine rağmen Portekizli yıldız, gelecek sezon Old Trafford'da forma giymek istemiyor. Bunun sebebi de Manchester United'ın geçen sezonu altıncı sırada bitirerek, Avrupa Ligi'nde yer alacak olması.

Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen Ronaldo'nun bu sebeple yönetimle bir görüşme yaptığı ve "Uygun teklif gelirse kabul edin. Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istiyorum. Böyle bir durum olursa bırakın beni gideyim" dediği belirtildi.

REAL MADRID İDDİALARI VAR

Manchester United Yönetimi ise sözleşmesi bitmeden Cristiano Ronaldo'yu bırakmak istemiyor. Portekizli süper star, geçen sezon yeniden döndüğü Kırmızı-Şeytanlar'da 38 maçta forma giymiş ve 24 gol, 3 asistlik performans göstermişti. United'ın attığı 57 golün 27'sine tek başına katkı sağlayan Ronaldo, yapılan tüm eleştirilere de performansıyla yanıt vermiş oldu.

Manchester United, geçen sezon başında Cristiano Ronaldo için Juventus'a 15 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Adı sık sık eski takımı Real Madrid'le anılan Cristiano Ronaldo'nun Eflatun-Beyazlılar'a dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Fransız basını ise Paris Saint-Germain'in Neymar'ı satması halinde Cristiano Ronaldo'ya teklif yapacağı ve Lionel Messi ile Portekizli yıldızı bir araya getireceğini iddia etti. 37 yaşındaki süper star, şu anda hem kulüpler bazında hem de milli takım forması altında en fazla gol atan futbolcu konumunda bulunuyor.