Cristiano Ronaldo depremi! Ender yaşanan bir şey gerçekleşti

Cristiano Ronaldo'nun ikinci Manchester United dönemi tam anlamıyla kâbus gibi geçti. Adı transfer dedikodularına karışan Portekizli süper yıldızın akıbeti belirsizliğini koruyor. Öte yandan Cristiano Ronaldo, ligdeki son maçı sakatlığı sebebiyle kaçıracak. Detaylar haberimizde…

aksam.com.tr

12 yıl sonra Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo'nun Kırmızı Şeytanlardaki ikinci dönemi beklediği gibi geçmedi. İngiltere Premier Lig'de kâbus gibi bir sezon geçiren Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun akıbeti de tartışma konusu oldu.

CRİSTİANO RONALDO İÇİN AYRILIK İDDİALARI

1 yıl daha sözleşmesi olan Cristiano Ronaldo'nun İngiliz devinden ayrılacağı haberleri dünya basınında manşetleri süslerken, gelecek sezon Manchester United'ı çalıştıracak olan Erik ten Hag'ın da Portekizli yıldızı kadroda düşünmediği iddia edilmişti.

Rıdvan Yılmaz dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Torino 15 milyon euroyla geliyor

RONALDO 20 YIL SONRA İLKİ YAŞAYACAK

Cristiano Ronaldo için son olarak PSG iddiaları ortaya atılsa da İngiliz basını, oyuncunun gelecek sezon da Manchester United'da kalacağına dair haberler geçmeye başladı. Söz konusu senaryonun gerçekleşmesi halinde Cristiano Ronaldo kariyerinde 20 yıl sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nden uzak kalacak.

SAKATLIĞI SEBEBİYLE SON MAÇTA YOK

Öte yandan Cristiano Ronaldo, İngiltere Premier Lig'de sezonun son maçını sakatlığı sebebiyle kaçıracak. Portekizli süper yıldız, kalçasından yaşadığı sakatlık nedeniyle Crystal Palace deplasmanındaki yerini alamayacak.

Ronaldinho, Lionel Messi'nin yeni sezondaki takımını duyurdu! Dünyayı sallayan haber

SEZONU 7. SIRADA BİTİREBİLİRLER

Manchester United, Crystal Palace'a yenilmesi ve West Ham United'ın ise Brighton'ı mağlup etmesi halinde Kırmızı Şeytanlar ligde bir sıra daha düşerek 2021-22 sezonunu 7. sırada tamamlayacak.

aksam.com.tr