Cristiano Ronaldo depremi! ‘Ben yedek olmam' dedi ve…

Manchester derbisi öncesi yedek kalacağını öğrenen ve sakatlığını öne sürerek esame listesinden adını sildiren Cristiano Ronaldo, Manchester United ile bağlarını kopardı. Sezon sonunda takımdan ayrılma kararı alan Cristiano Ronaldo'nun konuyla ilgili menajeri Jorge Mendes ile görüştüğü iddia edildi.

Manchester United'da Cristiano Ronaldo depremi yaşanıyor! Manchester City ile oynanan derbi maç öncesi Ralf Rangnick tarafından yedek bırakılacağını öğrenen Cristiano Ronaldo, sakat olduğunu öne sürerek isim listesinden adını çıkartmış ve Manchester derbisinde oynamamıştı.

Alexandru Cicaldau'da beklenen oldu! Tarihi transferde son dakika

CRISTIANO RONALDO SAKATLIĞINI BAHANE EDEREK KENDİSİNİ KADRODAN ÇIKARTTI

Manchester United'ın 4-1 mağlup olduğu derbi sonrası Cristiano Ronaldo'yla ilgili gerçek ortaya çıktı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre maça ilk 11'de başlamak isteyen Cristiano Ronaldo, yedek kalacağını öğrenince kalça sakatlığını bahane ederek adını esame listesinden çıkarttı.

Ertem Şener'in maç anlatımı geceye damga vurdu! İşte gündeme oturan o anlar...

İDMANA KATILMADI, AYRILIK İÇİN MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ

Portekizli yıldız bu tavır sonrası Manchester United ile bağlarını kopardı ve sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. Son idmanına da katılmayan ve takım içinde huzursuzluk yarattığı öne sürülen Cristiano Ronaldo'nun, Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılma konusunda menajeri Jorge Mendes ile görüştüğü iddia edildi.

CRISTIANO RONALDO'NUN MANCHESTER UNITED KARNESİ

Bu sezon Manchester United formasıyla İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 29 maça çıkan 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo 15 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

İlhan Palut bombası patladı! Yeni takımı gündemi sarsacak cinsten...