Cristiano Ronaldo bıktırdı: ''Buraya gelme, canın cehenneme!''

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, kendilerine 2 gol atan Cristiano Ronaldo'ya şakayla karışık takıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta ve Manchester United 2-2 berabere kalırken Ronaldo duble yapmıştı. Atalanta'nın hocası, “İnanılmaz bir oyuncu. Ona bir daha buraya gelmemesini söyledim. Canı cehenneme.” dedi.

AKŞAM

Manchester United, salı gecesi Atalanta ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken Cristiano Ronaldo, 45+1 ve 90+1'de fileleri havalandırarak takımına bir puanı getiren isim oldu. Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ise Manchester United süperstarının Şampiyonlar Ligi'nde kahraman olduğu maçın ardından onunla ne konuştuğunu açıkladı. Gian Piero Gasperini, "Maçın sonunda Ronaldo ile konuştum. O inanılmaz bir oyuncu, hatta bazıları onun takımda bir sorun olduğunu söylüyor. Bu güzel bir sorun. Nadiren gol kaçırıyor." ifadelerini kullandı.

KARŞILIKLI GÜLÜŞTÜK

Atalanta Teknik Direktörü, "Zamanın yarısında gol atıyor, yarısında ise takımı kurtarıyor. Ona, "İtalya'da ne dediğimizi biliyor musun? Canın cehenneme! Bir daha sakın buraya gelme." dedim. Karşılıklı gülüştük" açıklamasını yaptı. Ronaldo, yaz aylarında Juventus'tan United'a dönüşünden bu yana Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı dört maçta beş gol kaydetti. Tecrübeli forvet, neredeyse tek başına Ole Gunnar Solskjaer'in takımnı F Grubu'nun zirveye taşıdı ve Villarreal, Young Boys ve Atalanta maçlarının hepsinde gol attı.

GELİŞMEMİZ GEREKİYOR

Maçtan sonra BT Sport'a konuşan Ronaldo, "Asla pes etmiyoruz, sonuna kadar inanıyoruz, bizim için iyi bir sonuç. Maçın başında zorlandık. Atalanta'nın çok baskı yapacağını biliyorduk, harika bir hocaları var. Juventus'ta oynadığımda onlara karşı oynamak her zaman zordu. Sonunda biraz şanslıydık ama bu futbol. Hâlâ gelişmemiz gerekiyor. Farklı oyuncularımız, farklı bir sistemimiz var. Birbirimize uyum sağlamamız gerekiyor ama bu zaman alacak. Gelişmek ve daha iyi olmak için zamanımız var." açıklamasında bulundu.

SOLSKJAER: AIR RONALDO!

Manchester United Teknik Direktörü Solskjaer, "Chicago Bulls için Michael Jordan neyse Ronaldo da Manchester United için o. Gerçekten inanılmaz bir futbolcu. Ona sahip olduğumuz için çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.

FERDİNAND: EN ZOR ŞEYİ YAPIYOR

Manchester United'ın eski yıldızlarından Rio Ferdinand, "Ronaldo'nun yeteri kadar çalışmadığını söylüyorlar ama oyundaki en zor şeyi yapıyor, gol atıyor. Kritik anlarda sürekli ortaya çıkıyor ve işini yapıyor." dedi.

Lewandowski rekora doymuyor