Çok konuşulacak Sofiane Feghouli iddiası! Galatasaray'da bu yüzden mi oynamıyor?

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya elenen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Gaziantep'e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmayı köşesine taşıyan gazeteci Levent Tüzemen, Sofiane Feghouli'nin forma giymemesi nedeniyle teknik direktör Domenec Torrent'i eleştirdi. Tüzemen, Feghouli'nin neden oynamadığına dair sürpriz bir iddiada bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de kabus gibi günler yaşamaya devam ediyor. Ligde tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan sarı-kırmızılılar son olarak Erol Bulut'un Gaziantep'ine 3-1 kaybetti. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünün koruyamayan Galatasaray'da eleştirelerin odağında Domenec Torrent vardı.

Levent Tüzemen, Sabah gazetesindeki köşesinde Feghouli'nin oynatılmamasını eleştirdi ve "Torrent ile arasında bir sorun mu var?" iddiasında bulundu.

Ali Koç "tazminatı yok" demişti, Vitor Pereira için flaş sözler: Helali hoş olsun

FEGHOULI MUAMMASI: "KONYA'DA, BARÇA'DA YOKTU"

Tüzemen'in köşe yazısının ilgili kısmı şöyle:

Feghouli kulübede oturup oyuna girmiyorsa, oyun onu çağırıyorsa Cezayirli oyuncu, neden Gaziantep'e getiriliyor? Torrent'in Feghouli ile arasında bir sorun mu var? Konya'ya götürülmedi, Barcelona deplasmanında oyundan alındı, Beşiktaş maçında çok iyi oynarken ikinci yarıya çıkmadı, en son Barça maçında kulübede bile olmadı. Feghouli gibi bir oyun liderine Galatasaray'ın ciddi ihtiyacı var.

Abdülkerim Bardakcı bavulunu topladı, İstanbul'a gidiyor! Konyaspor'a rekor gelir