Çok konuşulacak İsmail Kartal sözleri: Şimdilik güle güle

Fenerbahçe dün akşam VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı. AKŞAM Spor'un usta yazarı Engin Verel, karşılaşmayı değerlendirdiği yazısında İsmail Kartal için ''Şimdilik güle güle İsmail'' ifadesini kullandı.

Aksam.com.tr

Kadıköy'deki tribünlerde dün akşam İsmail Kartal'ın vedası vardı. Yapılması güç bir istatistikle seyircisinin önüne son kez çıkan İsmail Kartal konusunda Fenerbahçelilerin ağzında buruk bir tat kaldı. Karşılaşmaya ilişkin yazısında bu konuya değinen AKŞAM Spor yazarı Engin Verel, Kartal'ı, "İhtiyaç anında aranacak ilk kişi" olarak ifade etti.

Önder Özen canlı yayında açıkladı! Herkesi şaşırtacak Ümraniyespor gerçeği

Verel'in yazısının ilgili kısmı şöyle:

"İsmail Kartal'ın belki de Kadıköy'e veda maçıydı. Yerine Jesus mu yoksa bir başkası mı gelir bilmem. Ancak bundan sonra İsmail Kartal'ın garantilediği bir konum var. O da "İhtiyaç anında aranacak ilk kişi" olmaktır. Önümüzdeki dönemde takım kötü gittiği anda ilk akla gelecek isim İsmail Kartal'dır. Onun yerine başka biri gelseydi, Fenerbahçe ligde bugünkü konumunu da elde edemezdi. (...) Türk futbolu adına güzel görüntüler vardı. Fenerbahçe'den çıkan İsmail Kartal ve Volkan Demirel'in başarısı beni mutlu etti. İsmail Kartal içinse şunları söylemek istiyorum: "Alkışlarımla, güle güle İsmail. Tabii şimdilik."

ENGİN VEREL'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Erol Bulut tarihe geçti! Fenerbahçe'yi mumla aratan istatistik...

Gerson Rodrigues şaşkınlığı! Eyüpsporlular anlam veremedi

Herkes Burak Bekaroğlu'nu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in "bayıldım" dediği Burak Bekaroğlu kimdir?