Çizme'den Olsen iddiası

F.BAHÇE’DE kaleci taaruzu devam ediyor. İşte Fenerbahçe’nin son transfer haberleri…

AKŞAM

Sarı lacivertli kulübün Roma forması giyen İsveçli kaleci Robin Olsen’i transfer etmek istediği iddia edildi. Fenerbahçe’nin transfer döneminde sıklıkla karşısına çıkan West Ham United kulübü, bu hamlede de sarı lacivertlilere rakip oldu

ALPER POTUK EL YAKTI!

F.BAHÇE’DE Alper Potuk’un durumu belirsizliğini koruyor. Oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtilirken, Sivasspor’un yetenekli oyuncu için girişimi durdu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ücretini karşılayamadıklarını söyledi.

GUSTAVO SAKATLANDI

F.BAHÇE’NİN transfer listesinde yer alan Luiz Gustavo, Marsilya’nın Saint-Etienne ile karşılaştığı maçta ayak bileğinden sakatlandı ve 30.dakika oyundan çıkmak zorunda kaldı. Gustavo’nun durumu çekilecek MR’dan sonra belli olacak.

NE OLUR BİLİNMEZ

F.BAHÇE’NİN listesinde olan Bernard Mensah hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak “Şu anda Kayserispor’un oyuncusuyum. Takımla alakalı başarılara odaklanmam gerekiyor. Bunun için çalışıyorum. Gelecekte ne olur bilinmez” dedi.

KOSCIELNY HAMLESİ

MARTİN Skrtel ile yaptığı görüşmelerde ortak bir noktada buluşamayan F.Bahçe’nin, Arsenal’in kaptanı Laurent Koscielny ile temasa geçtiği kaydedildi. Arsenal ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun peşinde Lyon ile birlikte Dortmund’un da olduğu kaydedilirken, Lyon’un 2 yıllık bir sözleşme hazırladığı ifade edildi.