Ciro Immobile Beşiktaş'ta! İmza için İstanbul'a geldi

Süper Lig devi Beşiktaş, dev bir transfere imza attı. Siyah beyazlı ekip, yıldız futbolcu Ciro Immobile'yi renklerine bağladı. Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi.

Süper Lig devi Beşiktaş, dev bir transfere imza attı. Siyah beyazlı ekip, yıldız futbolcu Ciro Immobile'yi renklerine bağladı. Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Ciro Immobile'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü S.S.Lazio SPA ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Ciro Immobile İstanbul'a geldi.

17 NUMARALI FORMA

Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası da belli oldu. Yıldız futbolcu, siyah beyazlılarda 17 numaralı formayı giyecek.

SERIE A'DA 4 KEZ GOL KRALI OLDU

Geçen sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta 11 gol atan 34 yaşındaki futbolcu, İtalya 1. Ligi'nde (Serie A) 4 kez gol kralı oldu.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN PAYLAŞIMI

Siyah beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından yeni transferi hakkında bir paylaşım yaptı.

IMMOBILE'DEN İLK AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Ciro Immobile, transferin ardından ilk açıklamasını yaptı. Tecrübeli golcü, Sky'a açıklamalarda bulundu.

İşte Ciro Immobile'nin ilk sözleri;

"Lazio taraftarlarına selamlar. Birlikte 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Artık yeni bir macera başlıyor. Harika bir hikayeydi ama her şey gibi bunun da bir sonu olmalı. Son günlerde hayranlarım beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Kararımdan dolayı pişman değilim, bu kararı son derece sakin bir şekilde verdim"

"TEKLİF GELİR GELMEZ..."

Immobile, "Son bir buçuk yılda işler hiç de kolay olmadı ve bu nedenle Lazio kariyerimin bu şekilde sona ermesi doğru oldu. Beşiktaş'tan teklif gelir gelmez bu yola dönmeye karar verdik. Lazio'yu Türkiye'den destekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

LAZIO'DAN IMMOBILE'YE VEDA PAYLAŞIMI

İtalyan ekibi, yıldız futbolcusuna bu video ile veda etti;