Cimbom'a genç 10 numara

Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray'da transfer dedikoduları bitmiyor. Cimbom'un son olarak Dinamo Zagreb forması giyen genç oyuncu Martin Baturina'yı gündemine aldığı iddia edildi.

Sabah

Yeni sezon hazırlıklarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Icardi transferini bitiren Cimbom, kadroyu güçlendirmek için gaza bastı.

HEDEF KADRO DERİNLİĞİNİ OLUŞTURMAK

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar ayrılacak isimlerin yerini dolduracak yeni oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray'da hedef kadro derinliğini oluşturmak. Sarı kırmızılılar forvet transferini tamamladıktan orta sahaya yöneldi.

SON GÖZDE BATURINA

Uzun süredir 10 numara pozisyonuna genç bir yıldız almak isteyen G.Saray, Zakharyan ve Szymanski gibi isimlerle ilgileniyordu. Bu transferlerden sonuç alamayan Aslan'ın son gözdesi de ortaya çıktı... Sarı-kırmızılılarda yeni hedef Martin Baturina oldu.

ERDEN TİMUR'DAN İLK TEMAS

Geçtiğimiz günlerde Avrupa turuna çıkan başkan vekili Erden Timur, Dinamo Zagreb forması giyen 20 yaşındaki oyuncu için ilk teması kurdu.

FİYATI EL YAKIYOR

Nisan ayında sözleşmesini 2028'e kadar uzatan Baturina'nın fiyatı ise el yakıyor. Kulübünün en az 20 milyon euro beklediği Hırvat 10 numarada beklemeye geçildi. Yüksek bedelli bir satış gerçekleşirse harekete geçileceği öğrenildi.

8 GOL, 18 ASİST

2021'den bu yana Dinamo Zagreb'de oynayan Martin Baturina, 68 maçta forma giydi. 8 gol ve 18 asistlik katkısıyla dikkat çekti.