Cimbom en çok onu istiyordu! Emre Belözoğlu sansasyonel transferine adım adım yaklaşıyor

Emre Belözoğlu'nun transferini ısrarla istediği Henry Onyekuru'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Olympiakos, Emre Belözoğlu'nun mutlaka kadrosunda görmek istediği Henry Onyekuru ile yollarını ayırma kararı aldı. Yunan ekibinin önceliği oyuncudan 4,5 milyon euro gelir elde etmek ancak transferin kiralama formülüyle gerçekleşmesine de sıcak bakılıyor. Bu arada oyuncunun İstanbul'a gelmesi transfer dedikodularını artırdı.

Emre Belözoğlu sansasyonel transferine adım adım yaklaşıyor. Bir süredir Henry Onyekuru'nun peşinde olan Emre Belözoğlu, Olympiakos'un aldığı kararla havalara uçtu. Yunan ekibi, 24 yaşındaki Nijeryalı ile sezon sonunda vedalaşma kararı aldı.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN GÖZDESİ ONYEKURU İÇİN 4,5 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Emre Belözoğlu'nun gözdelerinden olan Henry Onyekuru'nun Olympiakos macerası sona eriyor. Yunan ekibi performansından memnun olmadığı oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Olympiakos, Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Nijeryalı futbolcudan 4,5 milyon euro bonservis geliri bekliyor ancak Başakşehir cephesinin söz konusu rakamı ödeyemeyeceği belirtilirken transferin kiralama formülüyle gerçekleştirilmesine de sıcak bakılıyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BAŞAKŞEHİR'İ HENÜZ SOMUT ADIM ATMADI

Sportime'ın haberine göre Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i henüz Onyekuru'yla ilgili somut adım atmadı. Haber detayından oyuncunun Olympiakos için en önemli konu olduğu vurgulandı. Yunan devi 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nijeryalı futbolcuda zarar etmek istemiyor.

İSTANBUL'A GELDİ

Bu arada Onyekuru'nun İstanbul'a gelmiş olması transfer dedikodularını da artırdı. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşımlarına özellikle Galatasaraylı taraftarlar beğeni ve yorum yağdırdı.

ONYEKURU'NUN OLYMPIAKOS KARNESİ

Bu sezon Olympiakos formasıyla tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Henry Onyekuru'nun sadece 1 gol ve 1 asisti bulunuyor. Takımıyla 2025 yılına kadar kontratı olan 24 yaşındaki Nijeryalının güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Merih Demiral için dünya devinden inanılmaz rakam! Transfer hayali gerçek oluyor

Ve Burak Yılmaz transferi kesinleşti! Yeni rotası belli oldu...

Rekor geliyor! Mario Balotelli için çılgın teklif! Yeni takımı...

2. Rıdvan Dilmen vakası: Galatasaraylılar şokta! Transfer tarihine geçecek...

Mucize gibi bir şey! Diego Perotti sürprizi! 1,5 yıl aradan sonra...