Cim-bom'dan Berkay hamlesi

4 büyüklerin radarında olan Freiburg'un genç yeteneği Berkay Yılmaz için Galatasaray'ın ısrarı sürüyor. Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın da yakından izlediği 19 yaşındaki sol bek için Real Betis de devrede.

AKŞAM SPOR

ÖZEL HABER

G.Saray, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak adına uğraş verdikleri 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz için ısrarını sürdürüyor. F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği genç yetenek için Freiburg'un kapısını çalan ilk kulüp Cim-Bom olmuştu. Ancak Alman ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ın bu teklifini geri çevirmişti. Transferde geri adım atmayan G.Saray, bu hamleyi gerçekleştirmek için tüm imkanları masaya yatırmış durumda.

İspanyol ekibi Real Betis de genç oyuncuyu transfer listesine ve değerlendirmeye aldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesi Berkay Yılmaz'ı yakından takip ediyor. Başarılı sol bek, U19 Milli Takımının mart ayında oynayacağı Elit Tur maçlarının kadrosunda yer alacak. Yılmaz'ın bu maçlarda göstereceği performans geleceği adına için çok önemli. Freiburg U19 Milli Takımında formaya 19'luk genç genç yeteneğin Alman ekibi olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında bitiyor.