Cim-Bom'da 4 eksik var

G.Saray ligde bugün saat 19.00'da Başakşehir'i konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar'da Abdülkerim Bardakcı, Oliveira ve Ziyech sakat. Yeni transfer Serge Aurier ise Afrika Kupası nedeniyle yok.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'de Galatasaray, bugün zirve yarışı için kritik bir mücadeleye çıkıyor. Aslan, saat 19.00'da Başakşehir'i Rams Park'ta ağırlayacak. Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Ligde son 12 maçını kaybetmeyen Galatasaray, bu süreçte 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Son 5 mücadeleden ise mutlu ayrılan Cim-Bom, bugün de kazanarak zirve yarışında kritik bir virajı daha dönmek istiyor. Ev sahibi ekipte Abdülkerim, Oliveira ve Ziyech sakat. Afrika Kupası'nda mücadele eden Fildişi Sahilli Aurier de forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi 25 yaşındaki sol bek Köhn ise kadroda yer aldı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk maç olan Giresun karşılaşmasında alan Sarı-Kırmızılılar, sonrasındaki 29 mücadelede kaybetmedi. Bu süreçte 27 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Aslan, ligde bu sezon kalesinde sadece 14 gol gördü. 12 mücadelede ise kalesini gole kapatmayı başararak ligin en az gol yiyen takımı konumuna yerleşti.