Çılgınca başladı kabusla bitti

İtalyan basını, Galatasaray'ın 3-3'lük Kasımpaşa maçını şöyle yorumladı: “Osimhen, 2 gol attı ve Icardi gibi sevindi. Çılgın gecenin sonu kabusla bitti. Galatasaray'ın üst üste aldığı galibiyet serisi sonlandı.”

AKŞAM SPOR

Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçen Galatasaray'ın maçı 3-3'lük skorla bitirmesi İtalyan basınında da geniş yankı uyandırdı. Osimhen (2) ve Icardi'nin golleri çokça konuşuldu. Gazzetta, "Osimhen duble yaptı. G.Saray formasını öptü ve Icardi sevinci yaptı. İlk golün ardından 'Nihayet' yazılı formasıyla sevinç gösterisinde bulundu. Galatasaray üst üste altı galibiyetten sonra ilk beraberliğini aldı" ifadelerini kullandı. Corriere Dello Sport "Galatasaray alay etti maç 3-0'dan 3-3'e geldi" değerlendirmesinde bulundu. Tutto Mercato "Osimhen'in dublesi Galatasaray'a yetmedi. Türkiye Ligi'nin yedinci haftasında beklenmedik bir sonuç ortaya çıktı: Kasımpaşa'nın Galatasaray karşısındaki müthiş geri dönüşü" yorumunu yaptı.

PAŞA'YA YAKALANDI

Tutto Napoli, "Nijeryalı santrafor Osimhen, Türklerle attığı ilk golü üzerinde 'Nihayet' yazan Galatasaray formasını öperek kutladı. Napoli taraftarı bu harekete sinirlendi" ifadelerini kullandı. Goal İtalya ise "Victor Osimhen 2 gol attı ve Icardi gibi sevindi. Çılgın gecenin sonu kabusla bitti. Galatasaray, 3-0 öne geçtiği Kasımpaşa karşısında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. G.Saray'ın üst üste aldığı galibiyet serisi sonlandı" diye yazdı.