Sadio Mane çılgın rakam ile dünya devine gidiyor: Jürgen Klopp şokta!

Sadio Mane'nin Liverpool'daki geleceği belirsizliğini korurken Jürgen Klopp yaşanan gelişme sonrası şoka girdi. Kırmızılılarla sözleşme uzatmayan başarılı futbolcuya Real Madrid'in talip olduğu belirtildi. Jürgen Klopp'un takımının vazgeçilmez parçası olan Sadio Mane'nin son kararı bekleniyor. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Real Madrid'in Sadio Mane'ye olan ilgisi Jürgen Klopp'un gelecek sezon planlamasını karıştırdı. Kylian Mbappe'yi PSG'den koparamayan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, gözünü Liverpool'un yıldızı Sadio Mane'ye dikti. Jürgen Klopp süreci endişeyle takip ediyor.

SADIO MANE'NİN GİDİŞİ JURGEN KLOPP'U SARSACAK

Aksam.com.tr'nin The Atletic'ten aktardığı haberine göre, Real Madrid, Kylian Mbappe hayal kırıklığı sonrası gözünü Premier Lig yıldızlarına çevirdi. Listenin başında Liverpool'un yıldızı Sadio Mane yer alıyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Florentino Perez'in gözünün Mohamed Salah'ta da olduğu da eklendi.

Liverpool da sözleşmeleri gelecek yaz bitecek olan iki süper yıldızını kaybetmek istemiyor ve sözleşme uzatma görüşlerini sürdürüyor.

SADIO MANE, MOHAMMED SALAH'A OLAN AŞIRI İLGİDEN RAHATSIZ

Aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı bir başka haberde ise, Sadio Mane'nin sözleşmesinin bitmesine daha 1 sene varken gelen tekliflere açık olmasının sebebi olarak , Mohamed Salah'a kendisinden daha fazla değer verildiğini düşünmesi gösteriliyor.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Mısırlı futbolcu için kesenin ağzını açan ve yeni sözleşme için yıllık ücretinde rekor bir zam yapmaya hazırlanan Liverpool yönetiminin, Sadio Mane'ye benzer bir teklifle gelmemesi oyuncunun kalbini kırdığı iddia edildi.

SADIO MANE'NİN BU SEZONKİ KARNESİ

Sadio Mane bu sezon Liverpool ile 50 maça çıktı. Çıktığı 50 maçta 23 gol 5 asist kaydeden Senegalli yıldız takımının vazgeçilmezlerinden olmaya devam etti.

30 yaşındaki golcü futbolcu Liverpool'daki başarısının yanı sıra, bir de ülkesi Senegal ile Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu yaşadı.