Çılgın teklif! Fenerbahçe'den yeni Gökhan Gönül hamlesi...

Fenerbahçe yeni Gökhan Gönül'ünü buldu. Sarı-lacivertliler yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Gökhan Gönül'den sonra yerli sağ bek bulma konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Antalyaspor'un genç futbolcusu için harekete geçti. İşte istenen çılgın bonservis ve transferin detayları...

NTV

Kanarya, yeni Gökhan Gönül'ünü Nuri Şahin'in takımı Fraport TAV Antalyaspor'da buldu. Bu sezon genç teknik direktör ile başarılı bir form grafiği yakalayan Bünyamin Balcı Fenerbahçe'nin transfer hedefi oldu. Antalyaspor ile transfer görüşmelerine başlayan sarı-lacivertliler genç sağ beki kadrosuna katmak için istekli.

GÖKHAN GÖNÜL'E BENZETİLİYOR

NTV'nin haberine göre, Sarı Kanarya, Antalyaspor'un genç sağ beki Bünyamin Balcı ile ilgileniyor. 21 yaşındaki genç futbolcu oyun tarzı ile Gökhan Gönül'e benzetiliyor.

Daha önce Akdeniz temsilcisinden Nazım Sangare'yi de kadrosuna katan ve devre arasında da Sinan Gümüş'ü Antalyaspor'a gönderen Fenerbahçe yönetiminin kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri ile arasında iyi bir bağlantı da bulunmakta.

ANTALYASPOR KAPIYI 5 MİLYON EURODAN AÇTI


Akdeniz temsilcisi, altyapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'den 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Bu rakamı fazla bulan sarı-lacivertliler genç futbolcunun transferi için nabız yokladı.

Fenerbahçe, takımın başına geçecek yeni teknik direktörün fikrini aldıktan sonra resmî pazarlıklara başlayacak.

BÜNYAMİN BALCI'NIN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Nuri Şahin önderliğindeki Fraport TAV Antalyaspor ile 37 maça çıkan Bünyamin Balcı, takımının vazgeçilmezlerinden biri oldu. Genç sağ bek Antalyaspor'a 2 gol 4 asistlik bir katkı sağlarken 3028 dakika da sahada kalmayı başardı.