Çılgın teklif! Cristiano Ronaldo dünya tarihine geçecek...

Cristiano Ronaldo bir ilke daha imza atacak. Manchester United'daki kötü geçen sezonun ardından kulüpte daha fazla söz sahibi olan Cristiano Ronaldo, yeni görevler üstlendi. İşte Portekizli süper yıldızın Manchester United'daki tarihi görevinin detayları...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Cristiano Ronaldo, Manchester United'daki başarısızlığa neşter vurmaya hazırlanıyor. Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren Kırmızı Şeytanlar'da gelecek sezon takımın başında Ajax'ta harika işlere imza atan Erik ten Hag yer alacak.

CRISTIANO RONALDO'DAN TARİHİ GÖREV

Aksam.com.tr'nin The Atletic'ten aktardığı haberine göre; Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan onunla birlikte uyumla oynayabilecek yıldız oyuncuların ve bilhassa da golcü bir forvetin transfer edilmesini istedi. Bu sezonki başarısızlığın başında gol yollarındaki sıkıntıyı gören Portekizli yıldızın bu isteği çiçeği burnunda teknik direktör Erik ten Hag tarafından da kabul edildi.

Hollandalı hoca, Cristiano Ronaldo'nun takımdaki geleceğine önem veriyor ve Cristiano Ronaldo'nun 2023'e kadar Manchester United'da tarihi işlere imza atacağını düşünüyor. Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den aktardığı haberine göre ise, Erik ten Hag'ın ile birlikte tarihi bir göreve de imza atacak olan 37 yaşındaki futbolcunun İngiliz devinin yeniden yapılanmasında da yer alacağı ifade edildi.

CRISTIANO RONALDO İSTEDİ MANU LİSTE OLUŞTURDU

Manchester United, Portekizli süper starın görüşü ve Erik ten Hag'ın da istekleri doğrultusunda transfer listesini oluşturmaya başladı. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, golcü listesinin başında Benfica ile bu sezon harika işlere imza atan Darwin Nunez'in olduğu belirtildi.

Bu sezon Benfica ile 41 maça çıkan 22 yaşındaki Uruguaylı forvet toplamda 34 gol atıp 4 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde de 10 gol atmayı başaran Darwin Nunez, özellikle devler ligi çeyrek finalinde Liverpool'a karşı ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.