Çılgın rakam! Kerem Aktürkoğlu için dev kulüp parayı hazırladı: Rekor geliyor

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu için en ciddi teklifini almak üzere. Başta Atletico Madrid ve Marsilya'nın radarında olan Kerem Aktürkoğlu için Lyon'un 17 milyon euroyu hazırladığı iddia edildi. Galatasaray, transfer rekoru kırmayı düşündüğü yıldız futbolcu için pazarlık masasına oturacağı rakamı da belirledi.

aksam.com.tr

Kerem Aktürkoğlu rekor bedelle Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılarda sergilediği performansla tarih yazan Kerem Aktürkoğlu'nun sezon sonunda astronomik rakamla ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 23 yaşındaki futbolcunun en ciddi talipleri Atletico Madrid, Marsilya ve Lyon olurken, Cimbom ilk resmi teklifini de almak üzere.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN LYON 17 MİLYON EURO İLE GELİYOR

Fransız basınında çıkan habere göre Lyon, Kerem Aktürkoğlu için tam 17 milyon euroluk teklif hazırladı. Haber detayında milli ara sonrası Fransız yetkililerin Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geleceği kaydedildi. Hatırlanacağı üzere Lyon, Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek üzere Barcelona ve Beşiktaş maçlarına temsilcilerini göndermişti. Öte yandan Galatasaray'ın yıldız futbolcu için istediği rakam da şekillenmeye başladı.

GALATASARAY TRANSFER REKORU HEDEFLİYOR

Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu'ndan en az 20 milyon euro gelir beklediği ve pazarlık masasına da bu rakam üzerinden oturacağı belirtildi. 23 yaşındaki futbolcunun transferiyle kulüp rekorunu kırmayı hedefleyen Cimbom'un bu rakamın altındaki teklifleri kesinlikle reddedeceği öğrenildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY TARİHİNE GEÇECEK

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nu talep ettiği rakama satması halinde genç futbolcu Sarı-Kırmızılıların tarihine en yüksek bonservis bedeli alınan transfer olarak geçecek. Söz konusu alanda rekor 16 milyon euro ile Badou Ndiaye'de bulunuyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 11 gol, 9 asistlik performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

aksam.com.tr

Başkan açıkladı! Erick Pulgar ve Bartuğ Elmaz'ın yerine Süper Lig'i sallayan yıldız

Eyvah! Anastasios Bakasetas için kafa karıştıran teklif: Tam 4 katı

'Haydi yapalım şunu!' Cristiano Ronaldo'nun Türkiye maçı sözleri olay oldu! Paylaşıma Türkler yorum yağdırdı

Beşiktaşlılar 'Cenk Tosun da kimmiş' diyecek! Golcünün kralı geliyor