Çılgın plan! Fenerbahçe'de hedef önce Şampiyonlar Ligi sonra Real Madrid

İsmail Kartal ile ligin altını üstünü getiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başladı. Süper Lig'i ikinci olarak tamamlayıp UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesini almak isteyen ''Sarı-Kanarya''nın transfer hedefinde ise Real Madrid'in iki yıldızı, Isco ve Marcelo var.

Fanatik

Fenerbahçe'nin, Real Madrid'den 2 yıldız oyuncuyu gündemine aldığı iddia edildi. Saı-lacivertliler, İspanyol ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Marcelo ve Isco'yu kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'ta olduğu gibi bonservis bedeli ödemeyeceği Marcelo ve Isco'ya yüksek rakamlı sözleşme teklif ederek renklerine katmaya çalıştığı ifade edildi.

Fenerbahçe'den İsmail Kartal'a "git" der gibi bir teklif

MARCELO DA ISCO DA GÖZDEN DÜŞTÜ

Bu sezon Marcelo ve Isco Real Madrid'de fazla forma şansı bulamadı. Marcelo 16 maçta 701 dakika sahada kalırken 1 asist katkısında bulundu. Isco ise 14 maçta 342 dakika sahada kaldı ve 2 gollük performans gösterdi.

N'aptın Samsunspor! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız

SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR

İki yıldızın da Real Madrid'le sözleşmesinin bitiyor olması Fenerbahçe'nin bu transferlerde iştihanı kabartıyor. Sarı-lacivertliler, Isco ve Marcelo'yu kadrosuna katarak Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de iddialı bir kadro oluşturmak istiyor.

Taraftarlardan yeni İlhan Mansız yorumu! Beşiktaş'ta Güven Yalçın out Koray Yağcı in!