Çifte sevinç yaşatın

Başakşehir ve Konya UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Elemeleri rövanşında tur için sahaya çıkıyor. İki ekibimizden de zafer bekliyoruz.

AKŞAM

Yeni sezona Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde iddialı bir başlangıç yapmak isteyen Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ilk maçta, İsrail ekibi Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kalan Turuncu-Lacivertliler bu kez tur için sahada. Temsilcimizin tur atlaması için mutlak galibiyete ihtiyacı var. Konyaspor ise Belarus temsilcisi BATE Borisov'u konuk edecek.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan ilk mücadelede temsilcimiz sahadan 3-0'lık üstünlükle ayrılmıştı. Yeşil-Beyazlılar'da, ilk maçta kırmızı kart gören 23 yaşındaki stoper Uğurcan Yazgılı dışında eksik bulunmuyor.

Konyaspor bugün 2-0 kaybetse bile turlayacak. İki takımımızdan da iyi sonuçlar bekliyoruz. Ülke puanı için galibiyetlere ihtiyacımız var.