Christoph Daum Fenerbahçe'ye mi? Kafaları karıştıran bir paylaşım daha yaptı

Göztepe'ye sahasında 1-0 yenilip şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un koltuğu sallantıda. Sarı-Lacivertlilerde Erol Bulut'un yerine öne çıkan isimlerde biri de Christoph Daum. Alman teknik adam, Fenerbahçe'nin kupada Başakşehir'e elendiği maç sonrası yaptığı İstanbul paylaşımıyla kafaları karıştırmıştı. Daum, Göztepe yenilgisi sonrası yine eşiyle birlikte İstanbul paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe'de alınan Göztepe mağlubiyetinin ardından teknik direktör Erol Bulut'la ilgili tartışmalar yeniden alevlendi. Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bir kısmı Erol Bulut ile yolların ayrılmasını isterken camia şimdilik genç teknik adamın arkasında duruyor.

KAFALARI KARIŞTIRAN BİR PAYLAŞIM DAHA

Öte yandan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un yerine gelecek isimler arasında anılan Christoph Daum ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kafaları karıştırmaya devam ediyor.

İLK OLARAK BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASI...

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medipol Başakşehir'e elenip turnuvaya veda ettiği maç sonra Christoph Daum, eşiyle İstanbul paylaşımı yapmış ve 'Türkiye benim ikinci vatanımdır' notunu düşmüştü. Alman teknik adamın bu paylaşımı kafaları karıştırmıştı.

ŞİMDİ DE GÖZTEPE YENİLGİSİNİN ARDINDAN...

Christoph Daum, Göztepe yenilgisinin ardından bir İstanbul paylaşımı daha yaptı. Yine eşiyle bir karesini takipçilerine sunan Alman teknik adam, paylaşımına 'Günaydın' notunu düştü.

'GÖREVE HAZIRIM' MESAJI

Christoph Daum'un alınan bu kötü sonuçların ardından yaptığı paylaşımlar 'göreve hazırım' şeklinde yorumlandı.