Christian Luyindama'dan sonra Galatasaray'da tarihi satış: İstanbul'a geliyor!

Devre arası Al Taawoun'a kiralanan Christian Luyindama, Suudi Arabistan yetkililerin satın alma opsiyonunu kullanacağını Galatasaray'a bildirmesinin ardından sarı-kırmızılılar, Christian Luyindama'dan sonra bir transfer satışına daha hazırlanıyor. İtalyan devi Lazio'nun Yunus Akgün'ü gözüne kestirdiği ve sportif direktör Igli Tare'nin Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da transferin gözdeleri; Christian Luyindama, Yunus Akgün, Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson beşlisinden ikisine yol göründü. İlk olarak Christian Luyindama'nın kiralık gittiği Al Taawoun'da kalacağı ve sarı-kırmızılıların bu transferden 3 milyon euro kazanacağı gündeme gelmişti. Şimdi ise sıra Yunus Akgün'e sıra geldi. Her fırsatta önümüzdeki sezon Kerem Aktürkoğlu ile oynamak için sabırsızlandığını belirten genç futbolcuya Lazio kancayı taktı.

Arda Turan sürprizi! Yeni görevi belli oldu

CHRISTIAN LUYINDAMA'DAN SONRA YUNUS AKGÜN: 11 HAZİRAN KRİTİK TARİH

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Lazio, geçen sezon Galatasaray'ın Adana Demirspor'a kiralık verdiği Yunus Akgün'e talip oldu. İtalyan ekibi, bu transfer için resmi temaslara başlamaya hazırlanıyor. Sportif direktör Igli Tare'nin, 11 Haziran'da yapılacak seçimler sonrası Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Tare uzun süredir yakından takip ettiği Yunus Akgün'ün transferi için 2019 yılında yine İstanbul'a gelmiş ancak pazarlıklardan sonuç alınamamıştı. Genç oyuncu kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor.

Abdullah Avcı, iki ismi açıkladı! Trabzonspor kaç futbolcu transfer edecek?

YUNUS AKGÜN ADANA DEMİRSPOR'DA YENİDEN DOĞDU

Bu sezon "Mavi Şimşekler"le çıktığı 31 resmi maçta 8 gol atıp 14 asist yapan genç futbolcunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre 21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Müezzin Mesut Özil!