Christian Eriksen'in futbol hayatı bitti!

EURO 2020'de Ukrayna maçında kalp krizi geçiren Danimarka Milli Takımı'nın yıldızı Christian Eriksen artık tamamen özel hayatına yoğunlaşacak. St. George Hastanesi Kardiyoloğu Dr. Sanjay Sharma: “Hiçbir tıp doktoru, Eriksen'in tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek. Açıkçası orada bir şeyler çok ters gitti ama hayata döndürmeyi başardılar.”

AKŞAM

EURO 2020'deki Danimarka-Finlandiya maçının 43. dakikasında Danimarka'nın yıldızı Christian Eriksen, kalp krizi geçirmişti. Uzun süren kalp masajları ve elektro şok sonrasında oyuncu hayata döndürüldü. Ancak kariyeri bitmiş gibi görünüyor.

St. George Hastanesi Kardiyoloğu ve Eriksen'in Tottenham'da oynadığı dönemde testlerini yapan Dr. Sanjay Sharma, "Hiçbir tıp doktoru Eriksen'in tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek. Açıkçası orada bir şeyler çok ters gitti. Ama onu hayata geri döndürmeyi başardılar." dedi.

"MERAK ETMEYİN İYİYİM"

Danimarka Futbol Federasyonu, "Eriksen ile konuştuk, arkadaşlarına selam gönderdi. Durumu stabil, hastanede kontrol altında kalmaya devam edecek. Bütün takım kriz yardımı aldı ve birbirlerinin yanında olmaya devam edecek. Destek olan herkese teşekkürler." açıklamasını yaptı.

Oyuncunun kulübü Inter'in CEO'su Marotta ise, "Eriksen, Inter'in WhatsApp grubuna mesaj attı. Durumu konusunda iyimseriz" diye konuştu. Eriksen ise "Ben iyiyim. Umarım yakında dönerim." açıklamasını yaptı.