Chris Singleton'dan sonra.. Ergin Ataman'dan yılın transferi! Anadolu Efes ortalığı kasıp kavuracak...

Ergin Ataman, Anadolu Efes'ten Chris Singleton'un pozisyonu için yıldız ismi istedi. Anadolu Efes, Ergin Ataman'ın isteğini yerine geçmek ve Chris Singleton gibi başarılı olabilecek yıldız için düğmeye bastı. İşte o yıldız isim ve transferin ayrıntıları...

aksam.com.tr

Anadolu Efes, Ergin Ataman isteği doğrultusunda Chris Singleton'ın yanına Real Madridli yıldızı transfer etmek için düğmeye bastı. Bu sezonu da THY EuroLeague şampiyonu olarak tamamlayan lacivert-beyazlılarda yeni sezon süratle devam ediyor. Gelecek sezon güçlü rakiplerine karşı üstünlük kurmak isteyen tecrübeli koç yıldız ismi istedi.

ANADOLU EFES'TEN ERGİN ATAMAN'A CHRIS SINGLETON JESTİ

Aksam.com.tr'nin Gazetta.gr'den aktardığı habere göre; Türk Havayolları EuroLeague'de 2021-22 sezonunu şampiyon tamamlayarak üst üste 2. EuroLeague zaferini yaşayan Anadolu Efes, yeni sezonda 3'te 3 yapmak için kolları sıvadı.

Lacivert-beyazlılar, Real Madrid'ten ayrılan yıldız uzun forvet Trey Thompkins'i transfer etmek için harekete geçti. 32 yaşındaki tecrübeli basketbolcu geçtiğimiz haftalarda 7 yıllık Real Madrid macerasını sonlandırmış ve takımdan ayrılmıştı.

Hem Chris Singleton'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı hem de yıldız isim takımda kalsa bile uzun forvet pozisyonunu güçlendirmek için, Anadolu Efes yönetimi Thompkins transferi için gaza bastı.

ERGİN ATAMAN'LI ANADOLU EFES'İ CHRIS SINGLETON İLE YENİ BAŞARILARA GÖTÜREBİLİR

32 yaşındaki 2.08'lik uzun forvet, Real Madrid'te uzun yıllar birçok başarıyı elde etti. Eflatun-beyazlılarda geçirdiği 7 senede 4 lig 1 tane de EuroLeauge zaferi yaşayan Trey Thompkins, istikrarlı performansıyla takımının vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı.

Birleşik Amerikalı yıldızın gerek kalması halinde Chris Singleton'la birlikte gerek de bağımsız bir şekilde, Anadolu Efes'e büyük katkı sağlayabilecek potansiyele sahip olduğu ifade edildi.