Cherif Ndiaye'den sonra bir ayrılık daha! Göztepe'ye tarihi transfer geliri kapıda

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalması mucizelere kalan Göztepe, Çin'in Shangai Port takımına transfer olan Cherif Ndiaye'nin ardından bu kez Obinna Nwobodo'yu takımdan göndermeye hazırlanıyor. ABD'den Nwobodo için 3 milyon dolarlık teklif alan Göztepe'de İrfan Can Eğribayat, Halil Akbunar ve Atınç Nukan da yolcu.

DHA

Spor Toto Süper Lig'e veda etmeye hazırlanan Göztepe'de yaprak dökümü başladı... Son olarak sahasında Yukatel Kayserispor'a 2-1 yenilerek üst üste 9. maçını kaybeden ve bitime 6 karşılaşma kala kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan "Göz-Göz", önümüzdeki sezonun kadro yapılanması için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de 3. Vitor Pereira dönemi mi başlıyor? "Çok ciddiyim" dedi ve açıkladı

CHERIF NDIAYE İLE BAŞLADI

İlk olarak golcüsü Cherif Ndiaye'yi Çin Halk Cumhuriyeti ekibi Shangai Port'a bonservis bedeliyle gönderen sarı-kırmızılıların 4 futbolcudan daha hatırı sayılır gelir etmek için kulüplerle görüşmelere başladığı ifade edildi. Mehmet Sepil'in başkanlıktan istifa edip hisselerini devretmeye hazırlandığı kulüpte yönetimin, süresiz kadro dışı bırakılan kaleci İrfan Can Eğribayat, takım kaptanı Halil Akbunar, stoper Atınç Nukan ve orta saha Obinna Nwobodo'yu iyi bir gelir elde edebilmek için satacağı bildirildi.

Alexander Sörloth transferi resmen açıklandı! İstanbul'a gidiyor

OBINNA NWOBODO ABD YOLCUSU

Özellikle Nwobodo için Amera Birleşik Devletleri'nde ciddi taliplerin olduğu öğrenildi. Devre arasında MLS takımlarından Cincinnati, Nwobodo için resmi teklif getirmişti. Cincinnati, Nijeryalı oyuncu için Göztepe'ye 3 milyon dolar teklif sundu. Ancak devre arasında Nwobodo'yu satmayan kurmayların sezon sonunda yine Cicinnati ekibiyle transfer görüşmeleri gerçekleştireceği kaydedildi.

Sinan Engin 'garanti' dedi ve Fenerbahçe'nin hocasını açıkladı! Herkes şokta

ATINÇ KARTAL'A; HALİL FIRTINA'YA

Atınç için Beşiktaş'ın, Halil için de Trabzonspor'un devrede olduğu iddia edildi. Adı uzun süre Galatasaray ile anılan İrfan Can'a da yine Süper Lig'den ciddi teklifler geldiği, yönetimin en kısa zamanda transferleri netleştireceği vurgulandı.

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 54 yıllık hegemonyasını bitirmek istiyor