Chelsea'yi Donald Trump'ın kankası alıyor! İnanılmaz rakam teklif etti...

Chelsea'nin yeni sahibi sürpriz bir isim oluyor. 200'den fazla alıcısı olan Maviler için teklif verme süresi 18 Mart son bulacak. 2 milyar poundluk büyük teklif ile eski ABD Başkanı Donald Trump'un ''Kanka''sı olarak bilinen Woody Johnson bir adım öne çıkmakta. İngiliz devletinin Donald Trump'un yakın arkadaşı olan Johnson'un Chelsea teklifine engel çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu.

AKŞAM

ABD'nin bir önceki dönem başkanlığını yapan Donald Trump'ın "Kanka"sı olarak bilinen Woody Johnson, Roman Abramovich'in elinden alınan Chelsea'nin yeni sahibi olmaya çok yakın.

DONALD TRUMP'IN "KANKA"SINDAN CHELSEA'YE BİR ADIM DAHA YAKIN

İngiliz basını Trump'ın 30 yıllık arkadaşı olan Johnson'un şu anda Chelsea'ye en iyi teklifi veren, en makul alıcı olduğunu duyurdu. 2 milyar pound öneren ünlü milyarderden daha iyi teklif veren Suudiler'e ise kulübün satışına İngilizler sıcak bakmıyor.

Trump döneminde ABD'nin, İngiltere büyükelçiliğini de yapan 74 yaşındaki Johnson'un Londra'daki iyi ilişkileri de favori olmasında önemli rol oynuyor.

CHELSEA İNGİLİZLER'DE DE KALABİLİR

Amerikan Futbol Takımı New York Jets'in sahibi olan Woody Johnson, Johnson&Johnson ilaç şirketinin varisi. Johnson, yarın teklif verme süresinin tamamlanmasından önce imzayı atıp, kulübün sahibi olmak için yoğun şeklinde çalışıyor.

Diğer favori alıcı durumunda ise emlak milyarderi ABD'li Nick Candy ile LA Dodgers'ın kısmi sahibi Todd Boehly bulunuyor. İngiliz işinsanı Broughton liderliğindeki bir grup da imza için sırada bekleyen favorilerden

UTANIYORUZ!

Roman Abramovich'e Portekiz vatandaşlığı veren Sefarad Soybilim Derneği, Rus oligarkın belgelerini görmeden ve usulsüz bir şekilde bu hakkın tanındığını itiraf etti. Derneğin sosyal medya sitesinde yapılan açıklamada, "Portekiz halkı önünde derinden utanıyoruz. İspanya'da olduğu gibi Portekiz, Sefarad soy kütüğünün doğrulanmasını Sefarad olmayan soybilimcilere emanet etti, bu şaşırtıcı bir karardı." denildi.

"Müslümanlar düşmanım" dedi, Chelsea taraftarları isyan etti