Cenk Tosun'a tam 23 milyon! Karşı hamle geldi

Beşiktaş, adı transfer dedikodularına karışan Cenk Tosun için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, opsiyonun devreye girmesi halinde 18 milyon TL kazanacak olan Cenk Tosun'a +5 milyon TL daha önerecek.

Sabah

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun'un son günlerde adı Chicago Fire ile anılıyor. ABD ekibinin milli oyuncuya ilgisi olduğu belirtilirken, henüz resmi bir teklifle ne Cenk'in ne de Beşiktaş'ın kapısı çalındı.

2.5 milyon dolar yıllık ücret teklifinin kendisine gelmesi halinde bunu değerlendirmeyi düşünen Tosun Paşa'ya, siyah-beyazlı kulübün yapacağı öneri de belli oldu.

CENK TOSUN'A +2 YILLIK SÖZLEŞME

31 yaşındaki futbolcu, 3 gole daha katkı sağladığı takdirde sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak ve maaşı da 10 milyon TL'den 18 milyon TL'ye çıkacak. Ancak Beşiktaş yönetimi, tecrübeli isme ekstra iki yıl daha kontrat teklifi götürecek.

MAAŞI BİR ANDA 2,3 KATINA ÇIKACAK

Bu mukavelede ise Cenk'e opsiyonun üzerine 5 milyon TL daha önerilecek. Milli futbolcuya ABD'den teklif gelmemesi durumunda Beşiktaş ile 2 yıl daha ekstra kontrat yapması bekleniyor.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 24 resmi maça çıkan Cenk Tosun, bu maçlarda 12 gol 2 asistlik katkı sağladı.