Cenk Ergün'den kura sonrası transfer açıklaması

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu. Ergün, transfer hakkında kendisine yöneltilen soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

"EVİMİZDE OYNAYACAK OLMAMIZ AVANTAJ"

Son 16 Turu'nda Bandırmaspor ile eşleşmeleri hakkında konuşan Cenk Ergün "Hayırlı olsun bütün takımlara. Umarım güzel bir tur olur. Bandırma çok değerli bir futbol ekolu. İki sene önce ligin kapısından dönmüşlerdi. En büyük avantaj sahamızda oynayacak olmamız. Yoğun bir maç takvimi içerisindeyiz. Bizim için en büyük avantaj evimizde kalıyor olmak. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Aynı disiplin içinde umarım tur atlayan biz olacağız" dedi.

"5-1 MORALLERİ YÜKSELTTİ"

Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yendikleri maçın hatırlatılması üzerine Cenk Ergün "Dünkü galibiyet çok değerli. Trabzonspor karşısında deplasmanda çarpıcı bir sonuç. Moralleri daha da yükseltti." ifadelerini kullandı.

TRANSFER SORUSUNA YANIT

Transfer sorusunu yanıtlayan Cenk Ergün "Elimizde bir kadro var. Transfer mesajı vermekten ziyade, yoğun maç takvimi var, benim burada vereceğim mesaj bizi yalnız bırakmasınlar. Perşembe günü ben herkesi maça bekliyorum" şeklinde konuştu.