Cenk Ergün'den ilk transfer bombası! Ömer Bayram'a yol göründü

Galatasaray'da Ömer Bayram'a veda vakti mi? Seçimin favorisi Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmalarına devam ediyor. Cenk Ergün, Spor Toto Süper Lig'den düşen Altay'ın gözde sol beki Kazımcan Karataş'a kancayı taktı. 19 yaşındaki futbolcu kadroya dahil edilirse, Süper Lig'den talipleri olan Ömer Bayram'a ayrılık gözükebilir.

Galatasaray'da Ömer Bayram out, Kazımcan Karataş in! Sarı-kırmızılıların karın ağrısı olan sol bek bölgesine Cenk Ergün neşteri vuruyor. Ömer Bayram'ın yetersiz olduğu şeklindeki eleştiriler nedeniyle sezon başı Patrick van Aanholt'u transfer eden Galatasaray'da, yeni yabancı kuralının da etkisiyle o bölgeyi yerli bir isme emanet edilmesi taraftarlar tarafından yüksek sesle dile getiriliyor.

FLAŞ! Marcao için Galatasaray'ı ihya edecek teklif: 'General'in yanına gidiyor

CENK ERGÜN, KAZIMCAN KARATAŞ İÇİN BİZZAT DEVREDE

Fanatik'te yer alan habere göre, İzmir ekibiyle Haziran 2026'ya sözleşmesi bulunan Kazımcan Karataş için şu anda en ciddi adayın Galatasaray olduğu öğrenildi. Eşref Hamamcıoğlu'nun sportif direktörü Cenk Ergün'ün, Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde Kazımcan transferinde bizzat devreye gireceği öğrenildi.

Önder Özen canlı yayında açıkladı! Herkesi şaşırtacak Ümraniyespor gerçeği

KAZIMCAN KARATAŞ AYRILMAK İSTİYOR

Süper Lig'e veda eden Altay'da, sezon sonu itibarıyla da pek çok ayrılığın yaşanması bekleniyor. Bu anlamda takımdan gitmeyi planlayan isimlerden bir tanesi de büyük bir çıkış yakalayan Kazımcan Karataş.

Gerson Rodrigues şaşkınlığı! Eyüpsporlular anlam veremedi

İzmir ekibinde, çıktığı 21 lig maçında 2 gol pası veren 19 yaşındaki sol bek, birçok Süper Lig takımının radarına girdi. Kazımcan, ortaya koyduğu futbolla 1. Lig'in yolunu tutan siyah-beyazlılarda ayakta kalmayı başaran nadir isimlerden biri oldu.

Herkes Burak Bekaroğlu'nu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in "bayıldım" dediği Burak Bekaroğlu kimdir?

ÖMER BAYRAM'A YOL GÖZÜKEBİLİR

Bu transfer bir anlamda Ömer Bayram'ın Galatasaray'daki da sonu demek olabilir. Ömer Bayram'ın Süper Lig'den hali hazırda talipleri var. Kazımcan'ın hem yerli hem genç olması gibi etkenler onu formanın bir numaralı adayı yapıyor. Kazımcan'ın forma rekabetinde gireceği isim ise van Aanholt.

Futbola Altay altyapısında başlayan Kazımcan'ın güncel piyasa değeri 600 bin euro. Genç futbolcu, U19 Milli Takımı'nın formasını da 13 kez giydi ve asist yaptı.

Çok konuşulacak İsmail Kartal sözleri: Şimdilik güle güle

Erol Bulut tarihe geçti! Fenerbahçe'yi mumla aratan istatistik...