Cengiz'den sonra Merih bombası

Fransız basını, Cengiz Ünder'in 15 milyon euroya bittiğini iddia etti. İtalyan basınından Sempre Inter ise Merih Demiral'ın Milan'dan beklediği teklifi alamazsa Fenerbahçe'ye gideceğini yazdı.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'deki yabancı kuralı nedeniyle köşeye sıkışan Fenerbahçe, yerli isimlere dümeni kırmış durumda. Kaleci Altay Bayındır'la da yolların ayrılacak olması nedeniyle ilk 11'de oynayabilecek 1-2 üst düzey isme daha ihtiyaç duyuluyor. Bir süredir Cengiz Ünder için Marsilya ile pazarlık yapan Fenerbahçe için Fransız basınından çarpıcı bir iddia geldi. Foot-National, 15 milyon euroya anlaşmanın tamamlandığını ileri sürdü. Ancak Sarı-Lacivertli kaynaklar, henüz bu bilgiyi teyit etmiyor.

MECBUREN TAKSİT YAPILACAK

Cengiz Ünder dışında kaleci ve defansif orta saha almayı planlayan Fenerbahçe'de bu transfer taksitle nihayete erebilir. Harcama limiti ve takım bütçesini düşünen Sarı-Lacivertliler'in 15 milyon euroyu 4 yılda ödemek istediği biliniyor. Marsilya'nın 'peşin' inadı kırılabilirse Cengiz Ünder transferi açıklanacak. Futbolcu ile öncesinden anlaşmaya varılmıştı. Önerilen yıllık maaş ise bonus maddeleriyle birlikte 3.5 milyon euro seviyelerine geliyor.

MERİH BEKLEDİĞİ İLGİYİ GÖRMEDİ

Atalanta'nın satılık listesine koyduğu Merih Demiral'a Milan ve Inter ilgi göstermedi. Sempre Inter, hayal kırıklığı yaşayan Merih'in beklediği teklifi alamazsa Fenerbahçe'ye gideceğini iddia etti. Rodrigo Becao ve Alexander Djiku transferinden önce temas kurulan milli stoper, Inter'le görüşme halinde olduğu için Fenerbahçe'yi geri çevirmişti. Fenerbahçe'de olası Merih Demiral transferinde Samet Akaydin ve Serdar Aziz ikilisinden birine yol gözükebilir.

ÇİLEK JORGİNHO

Fenerbahçe, orta sahaya kalitesi tartışmasız bir isim transfer etmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, Rice transferiyle Arsenal'da gözden düşen Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Jorginho için fiyat sordu. Oyuncuyla da bir görüşme gerçekleştirildi. İtalya'nın Avrupa şampiyonluğundaki en önemli parçalarından olan yıldız orta sahaya, Arabistan'dan ilgi var