Cengiz Ünder'in dünyası başına yıkıldı! Her şey tepetaklak...

Cengiz Ünder'in takımı Marsilya'da flaş bir gelişme yaşandı. Fransız devinde Jorge Sampaoli ile yollar ayrıldı. Cengiz Ünder'i Marsilya'ya kazandıran Sampaoli'nin ayrılığı milli futbolcumuzu üzdü. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Cengiz Ünder'i Marsilya'ya transfer ettiren Jorge Sampaoli, Fransız ekibinin yönetimi ile terse düştü ve takımdan ayrıldı. Bu gelişme sonrası Marsilya'da büyük bir şok yaşandı. Geçtiğimiz sezonu PSG'nin ardından ikinci bitiren Ligue 1 temsilcisi büyük bir başarı elde etmişti.

CENGİZ ÜNDER'İ KÜLLERİNDEN DOĞURMUŞTU

Jorge Sampaoli, geçtiğimiz sezonun başında Cengiz Ünder'in transfer edilmesini istemiş ve milli yıldızın performansının artmasında büyük katkı sağlamıştı. Arjantinli teknik direktörün takımdan ayrılması sonrası milli futbolcuyu nasıl bir gelecek bekleyeceği de merak konusu oldu.

Cengiz Ünder bu sezon Fransız ekibinde çok başarılı bir sezonu arkasında bırakmayı başardı. Attığı goller ile takımının Ligue 1'de ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağlayan 24 yaşındaki futbolcu, Sampaoli'nin kilit oyuncularından biri olmayı başarmıştı.

SAMPAOLI'DEN YÖNETİME SERT ELEŞTİRİ

Şahsi Instagram hesabından ayrılığın ardından bir açıklama yayınlayan Jorge Sampoli, Marsilya yönetimine yüklendi.

Arjantinli çalıştırıcı mesajında, "Hızım ve hedeflerim liderlerinkilerle aynı değil. Farklı şeylermiş gibi davranmanın yanlış bir tarafı yok. Önemli olan mükemmeli aramak ve OM için en iyisini istemek." ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr'nin L'equipe'ten aktardığı haberde de, Sampaoli'nin PSG'yi geçebilmek için daha iyi transferler istediği, fakat yönetimin bunu kabul etmemesi üzerine de tecrübeli hocanın ayrılık kararı aldığı belirtildi.

CENGİZ ÜNDER'İN GELECEĞİ YENİ HOCAYA BAĞLI

Cengiz Ünder, bu sezon başarılı bir performans ortaya koysa da, Arjantinli teknik direktörün ayrılığı sonrası Marsilya'daki akıbeti belirsiz.

Yeni gelecek teknik direktörün raporuna göre kariyerini şekillendirecek olan 24 yaşındaki yıldız, olası bir anlaşmazlıkta Fransa macerasına son verebilir.